De dag is te kort
De nacht net zo
de wallen worden groter
en je blijft doorgaan
"morgen zal ik slapen,
morgen geen drank
morgen.."
Dolend droom je de dagen door
Hallucinerend, dat en dat... dat.
Cafeïne helpt niet meer
zo zijn zombies dus.
"Morgen zal ik slapen,
morgen geen weed
morgen.."
Morgen kwam en overmorgen ging
En je bent ingestort
Je liep verder en sprak door
Maar mentaal ben je gestorven
"Morgen ben ik her vergeten,
morgen ben ik beter,
morgen."