DE KILLE MAIL
De kille mail,
tranen op mijn toetsenbord.
mijn vingers
tikken langs jou heen
terwijl het scherm
donker wordt.
Ze kwamen al wat later.
De server deed het niet,
of werd steeds trager.
Mijn handen werden klam
als jouw naam
op mijn scherm kwam.
Niet openen.
De toestand bij het oude.
Vertrouwen in de tijd,
je wispelturigheid.
Ik kon er nooit
op bouwen.
Die kille mail
is gisteren gekomen.
Vervlogen al mijn dromen.
Vandaag zal ik hem openen.
Waarom die pijn,
als ik delete, blijft alles fijn.
Als ik hem open…..
Tranen op mijn toetsenbord.
Mijn vingers
tikken langs jou heen
terwijl het scherm
donker wordt.