Ik hoef niet te zeggen wat ik juist bedoel
Je speelt constant met mijn gevoel
Je vernederd me maar al te vaak
En elke messteek in mijn hart is raak
Ooit gaf ik een leven op voor jou
Nu besef ik dat ik blijf staan in de kou
Je eigen zin is de enige wet
Zonder dat je ooit jezelf even opzij zet
Zo kan het niet verder blijven gaan
De dag zal komen en dan is het gedaan
Eindelijk zal ik dan zeggen
Want over je gedrag valt niks meer uit te leggen
Je bent en blijft hoe je wilt zijn
En al leek me dat in het begin ooit fijn
Je bent voor mij niet de juiste vrouw
Iemand die ik als man nooit vonden wou
Dus ik hoop op een blijvend vaarwel
Gedaan met je getreiter en spel
Gedaan voor mij om in een hoek te kruipen
En vind ik eindelijk de weg terug naar buiten.