Mijn Opa is een toffe man
Waar alles mag en alles kan
Je hoort hem zelden klagen
Zal ook nooit iets vragen
Hij is nu 85 jaar
En staat nog steeds voor iedereen klaar
Een koopman eerste klas
Hij verkoopt je rustig een oude jas
Hij is altijd vrolijk en blij
Ja zo is die Opa van mij