Wij samen zo anders,
ik weet niet wat ik hiermee moet
Wij samen zo anders en,
nee dit voelt niet goed!
Ik ben nog niet klaar,
kan me nog niet binden....
er is nog teveel,
ik moet eerst mezelf nog vinden
Maar wachten?
Nee dat is teveel gevraagd
Ik weet niet hoe dit moet,
maar je hebt me teveel geplaagt
Ik wil nog even los zijn,
laat me nog even leven....
het is even goed zo,
je hebt me genoeg gegeven.
Ik wou dat je op me kon wachten,
ik wou dat ik het je kon zeggen,
maar we gaan gewoon maar door,
ik zal zo moeten leven en me er bij neer moeten leggen.