ga weg
flikker op!
ik haat je!
nee, dit is geen grap...
te lang heb jij mijn mond gesnoerd
en mij stiekem naar het bos gevoerd.
het deed mij zo'n pijn
ik wil gewoon van je af zijn
weet je hoeveel pijn je mij deed?
nee, dat is weer iets wat je niet weet
nog steeds ontken je wat ik zeg...
flikker toch op, ga gewoon weg
ik haat je en wil je nooit meer zien
nee, nog niet eens 'ns misschien
ik ben je meer als zat
ik heb het echt helemaal met je gehad
ik ben voor de rest van mijn leven getekend
maar ik pak je terug... dat je daar maar op rekend
*sorry voor de agressieve tekst mede-freaks, maar zo voel ik het nou eenmaal!*