Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
loving
Sometimes there are situations that you just don't know anymore who you are..
You get a different look at the world suddenly it feels like everything and everybody is changing
And your the only one that's standing still
Because you feel like for the world forgot you and don't want to give you love and everything a boy needs..
Maybe this is the way that it makes you see
HEy hello your not alone your here with me..
He wants to give you love but in your subconscious you won't let him..
Because in your subconsious you push him away..
Now you want to let him in again and feel love
Let the world know your up for it..
Then everything will be ok..
(voor een goed vriend)
ik hoop dat je er wat aan hebt
misschien niet
misschien maar een beetje
onthoud het komt uit mijn hart weet je
Reacties op dit gedicht
you and me vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
you and me
Gecontroleerd door:
fox_bert
Gepubliceerd op:
21 april 2005
Thema's:
[Liefde]
[Leven]