HET EIND DER TIJDEN,
Het eind der tijden, komt dichterbij,
Trompetten weerklinken, spelen prachtig lied,
Engelen verschijnen, voor dit wonderlijk spel,
De poort tot de hemel staat open…
Het eind der tijden, is aangebroken,
Licht schijnt vel, paar laatste blikken,
Wolken verdwijnen, poort in zicht,
Welkom in de hemel, zeg de aarde vaarwel….