Ik ben gek op jou en jij bent gek op mij, het probleem is zij zit er ook nog bij.
Je zult nooit voor mij kiezen, bij haar heb je meer te verliezen.
Ik hoor nu weg te gaan, en niet in de weg te staan.
Maar ik kan het niet, anders zit ik met het verdriet.
Ik moet je uit mijn hoofd halen, want ik wil straks niet nog meer balen.