Gevoelens het is iets raar,
Hoe weet je welk gevoel bij je past,
of welk gevoel nu het juiste is,
aan welk gevoel je moet toegeven.
Soms heb ik het aan de hand,
Ik kan lachen en wenen tegelijk,
of wel springt men gevoel heel vlug om,
of ik weet niet welk gevoel nu het juiste is.
Met mijn gevoelens kan ik mensen kwetsen,
mensen pijn doen, terwijl ik het zelf niet wil,
Het is soms sterker als mezelf ofwel besef ik niet eens wat ik gedaan heb.
Er zijn ook mensen die mij pijn doen door kritiek te geven, Door iets te zeggen wat mij nauw aan het hart ligt. Mensen beseffen soms niet hoe ze met mijn gevoel spelen.
Dan klagen ze, dat ik mij laat gaan en van die zever,
maar deze mensen willen soms alleen maar mijn negatieve gevoelens zien.
En zo is het niet, ik heb ook positieve dingen, ik ben blij, gelukkig... maar het ergste is, dat ze dat niet zien.
Dan zoek je een oplossing,
hoe je het aan mensen kunt zeggen,
of misschien moet je ze het beter tonen
maar dan denk ik ook wel eens...
laat ze maar lopen...
als ze denken wat ze willen...
Maar ik weet beter!... Ik weet wie ik ben... en wat ik doe! En dat is het voornaamste!!!