Vleugels
De vleugels van de tijd
brengen mij, licht in beroering
een beetje van gezelligheid
kreeg ik de wind van voren
Een zachte aanraking, er brandt
vuur onrustig in mijn hart
ik lijk in chaos aanbeland
als eiland afgestoten, zo apart
In vogelvlucht vormgegeven
raast het aan mij voorbij
de invulling van mijn leven
maakt mij onrustig, als stijgend tij
Het danst en springt
huppeld sierlijk in het rond
hij die valse noten zingt
het leven maar verveling vond