Soms wil ik weglopen van mijn zorgen
en denk ik: morgen, morgen...
Dan zal alles beter verlopen,
maar dit kan ik alleen maar hopen.
Maar als ik jou zie, vergeet ik alles,
dan kan ik de hele wereld aan!
Iedere avond volgt er een vervelend afscheid,
ben ik je weer kwijt,
en duikt al m'n verdriet terug op...
- 16 -