Ik moest mezelf even wat geven
kon er even niet meer tegen
omdat jij daar nu ligt met je pijn
kon ik NU maar even bij je zijn.
Jij die zich zo groot probeert te houden
maar van binnen vergaat van de pijn
geef die pijn maar aan mij en........
zorg dat je weer snel de oude zult zijn.