Pijn, is er voor elkaar zijn...
Voor iemand iets voelen,
iets voor iemand bedoelen.
Er voor iemand zijn,
al heb je zelf zoveel pijn.
Probeer de ander voor te blijven,
dat je ook die persoon,
af kunt helpen van die vreselijke pijn.
Dan zal die persoon,
er in andere tijden ook voor je zijn...