Dierbare vriend...
Niet van elkaar houden,
toch elkaar liefde geven,
altijd bij elkaar terecht kunnen,
overal over praten,
ik zou het niet kunnen laten.
Goede vrienden keer op keer,
soms groeit er wat meer,
maar dat is nu niet meer,
het enige wat ik kan zeggen,
dat valt niet uit te leggen,
jij bent een dierbare vriend.