Iedereen heeft het recht om keuzes te maken
keuzes zijn toch nooit goed of fout?
Kiezen kan heel makkelijk zijn,
maar hoe moet dat als je nog van iemand houdt?
Kies je dan voor de makkelijkste weg,
of probeer je er nog voor te strijden?
Kies je voor de moeilijkste weg
en ga je er nog langer onder lijden?
Ik had een droom....
jij was daar een ander persoon
niet specialer of apparter,
maar eigenlijk heel gewoon
je had jou dingen,ik de mijne
Jij was jij en ik was ik
samen waren wij....wij
Ik dacht dat ik mijn droom gevonden had,
maar waarom moest het nu zo zijn?
Het is tijd om keuzes te maken,
maar het doet me heel veel pijn
Kiezen is niet mijn sterkste kant,
maar mijn gevoelens zeggen stop
ik kan het niet, ik wil het niet,
maar van binnen ben ik op....
Iedereen heeft het recht om keuzes te maken
keuzes zijn toch nooit goed of fout?
Kiezen kan heel makkelijk zijn,
maar hoe moet dat als je nog van iemand houdt?