VOOR ALLEMAAL.
dit gedicht doe ik voor allemaal en iedereen.
voel mijn vandaag heel erg goed en niet alleen,
heb er weer een paar vriendinnen bij.
en dat maakt mijn hartje helemaal blij.
ben je eens een dag verdrietig of naar.
sommigen staan altijd voor je klaar.
en dat is fijn.
want echte vriendschap .
dat is heel erg fijn.
en een ding niet te vergeten.
buiten het chatten om je kinderen en kleinkind niet te vergeten.
doorgaan met het dagelijks bestaan.
dan kun je alles veel beter aan.
dit is gedaan door mijn.