Weeral dromen, gebroken in duizenden tranen
weeral in een hoekje weg te staren...
Ik moet je laten staan,
ook al hou ik zoveel van je,
ik moet je je eigen weg laten gaan,
ook al droom ik zoveel van je...
Word gelukkig,
doe het goed...
misschien ontmoeten we elkaar ooit terug..
en ontbloeid er een nieuwe liefde... voorgoed...