In de zomer
van mijn leven
elke dag
spelend
met de vraag
Hoe moet ik
morgen
weer om mezelf
kunnen geven
Hoe ga ik verder
met alles
wat ik bij me draag
De zomer
van mijn leven
had me alles
anders voorgesteld
Toen ik vroeger
aan mijn toekomst dacht
Maar na al
die koude winterdagen
komt de zon
er niet meer door
word het harde
niet meer zacht
De zomer
van mijn leven
begint nu ook
steeds meer
op een winter te gelijken
Ik probeer het
keer op keer
hoop dat ik niet
onder de druk
van het verleden
zal bezwijken
De zomer
van mijn leven
alweer een dag voorbij
Kan gelukkig soms
nog genieten
Door ontmoetingen
gesprekken,
een wederzijds respect
van mensen zij aan zij
mensen zoals ik
en misschien wel jij ??
De zomer
van mijn leven
Ik blijf vechten
voor geluk
wil alleen zó graag
even rusten
leven en geven
anders blijft die angst
voor het verleden
en maakt dat
alles stuk.....