Ik zit in mijn kamer,
op de vensterbank.
Ik zet de muziek wat harder.
Zodat ik niets anders meer hoor.
Ik kijk naar buiten,
en zie de honden spelen.
Door mijn hoofd gaan er 1000 vragen.
Vanbinnen voel ik mij verward.
Ik laat alles gewoon door mij heen gaan.
Weer eens wordt er op de deur geklopt.
Inge je moet dit nog doen en dat.
Ik draai mijn hoofd om,
tot ik de deur terug hoor dicht gaan.
Kunnen ze mij dan niet even laten?
Alles wat ik wil is even alleen zijn.
Zodat ik alles op een rijtje kan zetten.
Misschien dat ik dan alles wat beter begrijp.