MIJN LIEFSTE.
waarom heb jij ons verlaten.
had je dan niet in de gaten.
dat ik nog altijd voor jou er wou wezen.
en had willen zijn.
nu ben je weggegaan met heel veel pijn.
liet ons op de wereld heel alleen.
waarom deed god dat.
vind dit een beetje gemeen.
maar hij zag jou pijn en verdriet.
maar besefte echter niet.
dat je een schat van een dochter achterliet.
een kleinkind die je nog als opa had willen zien.
maar het heeft niet mogen baten.
en bovendien.
willen we zeggen tegen jou.
lieve henk we houden nog steeds van jou,
want al ben je er niet meer.
jou te moeten missen doet ons nog steeds zeer.
maar hoop dat je boven in de hemel gelukkig zult zijn.
zonder zorgen en zonder pijn.
weet dat we van je houden .
op jou konden we altijd bouwen.
jou vergeten doen we niet,
want jij was ons dierbaar jij die ons verliet.
dit gedicht is geschreven en gedaan,
els verheyen is mijn naam.