Het Licht
Het straalt en het schijnt,
Iets waarbij je wegkwijnt.
Een speciale naam hebben ze het gegeven,
Licht…….., daar doet het je aan beleven.
Iets wat bijna iedereen kan zien,
Zo kun je het wel stellen…misschien.
Je bent wakker……..de dag,
Je slaapt…………….de nacht.
Maar op de dagdelen zoals je kent,
Zal het licht er zijn, wie je ook bent.