In gedachten
liggen wij samen
voor de openhaard
Genietend van het leven
alles compleet
de moeite waard
In gedachten
wandelend
op het witte strand
blauwe zee
ondergaande zon
knusjes hand in hand
hopend dat het altijd
zo blijven kon
In gedachten
dicht bij jou
verstrengeld in elkaar
fluister in je oor
hoevéél ik van je hou
maak tegen niets
in het leven bezwaar
In gedachten
nog mooier
als in dromen
kijk vooruit naar morgen
hoop dat dit blijft
elke dag zal komen
maak me dan
nooit meer zorgen
In gedachten
wil ik blijven
daar waar
mijn leven nu
niet kan zijn
Waar ik op dit moment
alleen
over kan schrijven
Daar, ja daar
is het heerlijk
is het fijn
In gedachten
ben ik bij je
Ik hoop jij
ook bij mij
Hebben we samen
die gedachten ?
Over hoe
het soms niet is
maar wel kan zijn....
Stap met mij
door het leven
in gedachten
nu weliswaar
Blijf denken
aan de morgen
we zijn
nog lang niet klaar
Sluit je ogen
lieve schat
en even
zijn wij samen
daar....
In gedachten.....