Toilet toilet
ik ben een vies toilet
moet je heel erg nodig
denk niet dat je het red
de deur de deur
ik hou de deur op slot
geen dichter ken zich uiten
dit is een gesloten pot
(uitzondering daargelaten voor de echte
die-hards psychotische rufters die hun
smerige corruptie uit weten te woekeren
over de velden van pretentieloos vernuft
en hun bruine dampen weten om te vormen
tot een echte boodschap)