het is opmerkelijk
hoe traag een dag vooruit gaat
als ik niet naar je uit kan kijken...
je bent net een boom
die me de zuurstof geeft
om door de dagen heen te komen.
That's why I love you,
that's why you mean the world to me...
*en toch zal ik het je nooit zeggen...*