waarom heb je me bedrogen,
ik kan t nog steeds niet geloven.
ik dacht dat we samen iets heel moois hadden,
maar jij moest zonodig over het kunstwerk kladen.
ik snap niet dat je zo met me gevoelens hebt zitten klooien, ik was echt helemaal over de rooien.
kon je me toen maar zien en de pijn voelen, want het ergste is dat ik weet dat je van me houdt.
maar toen je met haar ging liet t je wel koud.
ik wil nog steeds bij je zijn, maar de kans dat t nog een keer gebeurd doet te pijn.
ik hou van je en zal dat altijd blijven doen, ik geef je nu met dit gedicht de laatse afscheidszoen.