Traan daalt langs mijn hart
Droog als een woestijn
Losgemaakt van mijn gevoelens
Vervuld met Angst.....
Angst
om te verliezen wie ik ben
Angst
voor wat achter de grens is
die ik moet loslaten
Verlang
ik naar een nieuwe Nacht
naar een hart vervuld met gevoelens
om te geven,
te delen,
met jou.............