Wat ben je sterk, zeggen ze
Zo dapper elke keer
Maar dat is slechts een masker
Want het doet van binnen zo zeer……
Hoe ik me werkelijk voel
Dat willen ze niet horen
Dan wordt het te moeilijk
Het zou hun rust eens kunnen verstoren……
Zelfs mensen die van me houden
Weten niet wat ik eigenlijk denk
Nemen genoegen met wat ze zien
Met het beeld dat ik hun schenk……
Soms probeer ik iemand te bereiken
Een verwante geest misschien
Maar steeds blijkt dat er niemand is
Die de echte mij daadwerkelijk wil zien……
Dus blijf ik eenzaam vechten
Tegen alles wat is en nog zal komen
Af en toe ontsnappend aan de realiteit
Door te vluchten in mijn dromen……