IK ZIT ER DOORHEEN!
(Teveel tranen door mij gelaten.
Teveel ogen zijn op mij gericht.
Teveel van alles gehad.
Ik ben het zat.
Ik weet niet meer wat ik geloof.
Ik ben de weg al geruime tijd spoorloos.
Het schemergebied is heel dichtbij, maar ik weet dat dat niet mijn richting is.
Niet mijn ding is om te doen.)
IK VOEL ME ALLEEN MET ZOVEEL MENSEN OM ME HEEN!