Dwalende gedachten over iedereen,
Jij die komt en jij die verdween.
Wereld vol verschillende mensen,
Met al die uiteenlopende wensen.
Ze zullen je weldra vergeten,
Wat je wel had kunnen weten.
Ze kunnen je naam soms zien.
Zeg hoi,houd het dan voor gezien.
Hoe je het ook wend of keert,
Vriendschap hebben ze verleerd.
Afscheid nemen dat kan men niet,
Schenkt men maar een hoop verdriet.
En jij moet daar maar mee leven,
Ook al wil je vriendschap geven.
Jij die komt en jij die gaat,
Leuk dat we hebben gepraat.