De dood is een monster!!
één met vele gezichten
altijd op de loer voor een prooi.
Je kan het vrezen
of omarmen
Maar eens je het in de ogen hebt gekeken,
ben je verloren.
Vloek of bevrijding??
Wie zal het zeggen.
Niemand die het ooit kon navertellen.
Voor mij: na de dood is het stil.