Hij staat te springen en te dansen van geluk,
hij kent de mensen bij hun naam.
Hij is samen met alles om hem heen
Jij staat te genieten en te glimlachen,
jij kent de mensen van ver af.
Jij wacht tot dat jij samen bent met alles om je heen.
Ik sta te dromen ik sta te staren,
ik durf niks te vragen.
Ik blijf alleen.