Dagen veranderen....
Uren knellen....
Ik weet, heb tegen je gelogen,
had gewoon de waarheid moeten vertellen.
Dagen veranderen....
je kijkt me niet aan....
je bent boos en terrecht,
je ziet me niet staan.
Dagen veranderen....
ik deed je hiermee pijn...
maar tijden zijn niet terug te draaien
anders zou ik je beloven anders te zijn.
Dagen veranderen....
jij wil me niet meer vertrouwen
terrecht nogmaals,
maar zonder vertrouwen valt er niks op te bouwen.
Dagen veranderen....
kijk me eens aan....
je bent boos en dat mag,
maar hoe wil je nou dan verder gaan?
Dagen veranderen....
uren lopen door....
jij zult moeten kiezen,
zeg me dan alsjeblieft...waar gaan we voor?