Niet alles in het leven is van tevoren te bepalen
of je het nu wilt of niet, soms kan je het waarom niet meer achterhalen
gaat het te snel of begrijp je de reden waarom... niet
maar moeilijk is het zeker en vergeten kan je niet.
Fijne en leuke dingen, die vergeet je nooit
pijnlijke momenten komen naar boven, maar.....
je weet het nooit van tevoren, ze komen spontaan
en zullen die momenten ooit eens overgaan?
Dat zal de toekomst moeten uitwijzen
en of je daar nog de tijd voor hebt
of er na deze slechte periode, ooit een betere tijd aanbreekt
over ?? jaar geef ik wel antwoord, maar ben het zat dat gevecht. (tegen mijn ex)