*1-05-05*
Na een tijd van negatieve gedachten, geen contact en veel verdriet
het contact opnieuw oppakken.
Onze vriendschap liep spaak en mijn wereld leek in elkaar te zakken.
Stap voor stap komt terug wat is geweest.
Nog aftastend in een onstabiele wereld, hoe zal de ander reageren.
Twee blije gezichten, opnieuw vertrouwen opbouwen.
Langzaam maar goed op weg en dat vreugd mij het meest.
Spijt, gedrag verklaren, toch weer vriendschap proberen. Ondervinden dat het goed gaat, lachen in plaats van huilen.
Opnieuw bouwen aan de weg naar goede vriendschap.
Sta weer gelukkig in het leven.
Bouwen aan de weg naar goede vriendschap,
klaar om verder te gaan met waar we waren gebleven.