wil graag ontnappen
van dit alles weg en kappen
ben me nergens meer van bewust
ben niet meer uit m'n leven gerust
ben de eerste en laatste editie
neem van mezelf geen notitie
leef niet meer met een eerlijk gevoel
hoe dan ook bedonder altijd de boel
als het nu blijft regenen
kan ik m'n leven niet meer betegelen
ga opzoek naar hetgeen tussen hemel en aarde
maar laat alles en iedereen in z'n waarde
met vriendschap en vrede
leef ik met respect voor even
met dankbaarheid voor dit leven
want alles duurt nog maar heel even
maak nu kennis met m'n levens soldaten
die bedenken hoe ik het leven ga verlaten
eerst zat ik beschermend in opa's schoot
nu is dat voorbij ben te trots en te groot
we worden nu van elkaar gescheiden
doe dit niet voor mezelf maar voor beiden
nu wist ik niet wat ik met je aan moest
maar ik weet dat ik je ga missen als ik de plaat heb gepoetst
ons allen ligt een beter leven in het verschiet
en vergeet daar bij niet
dat ik jullie ondanks alles vreselijk ga missen
en laat derest maar na de toekomst vissen