Ik zie je , zie jij mij?
ik kijk naar je kijk jij ook naar mij
ik kijk in je mooie ogen
en jij in die van mij
bij jou zijn maakt me blij
Bij jou voel ik me veilig
dat gevoel is me heilig
dit wil ik nooit meer kwijt
met andere woorden jou wil ik nooit meer kwijt
je geeft me vleugels maar ik vlieg niet weg
ik blijf dicht bij jou
Kijk in mijn ogen
en wat je ziet ben jij
jij bent mijn gevoel van blij
bedankt dat je er altijd bent voor mij
*voor een heel speciaal iemand*