Mannetje in de maan jij liet me in de waan van illussies .
De schijn en de gloed van je warmte.
Was enkel bedrog en schijn.
Achter je machtig wanend vertoon zat een duivel op zijn troon.
Een van leugens en bedrog.
Wat je dacht dat jij diegene was.
Een huichelaar zoals geen 1.
2 gezichten had jij.
Mijn hart had je veroverd dat was het ook al.
Mijn leven doen bewegen in een stroomversnelling.
De ware toedracht was er niet.
Jij hield die binnen in jezelf.
Wie was het dat je beminde mij of je lieve vriendin.
In elke geval leugens zat je vol van.
Huichelarij en schijn.
2x niks ben jij je bent me niet eens waard.
De duivel op zijn troon versierd een engel.
Kinderen van het licht ontmoeten steeds deze van de duister.
Het spek van de ster kwam me duur te staan..
Als een dief in de nacht ging je er vandoor.
Liet me achter ,zelfs praten kon niet.
Dit x is het wel voorgoed gedaan.
Vergeven nog eens laat dat maar voor wat het is.