Een opa waar je van houd
Een opa waar je op vertrouwd
Een opa die veel voor je kan doen
Een opa die nog heel veel weet van “toen”
Een opa die altijd achter je staat
Een opa met een wijze raad
Een opa die nooit echt ouder word
Een opa die je altijd in je zij port
Een opa met een lekker bruin tintje…