Waarom heb je mijn hart in 2en laten breken ?
Waarom laat je mijn zo op een pijnlijke manier om genade smeken ?
Aan de ene kant boeit het me niet dat je dit hebt gedaan.
En aan de andere kant heb ik veel verdriet dat je mijn allen laat verder gaan.
Waarom mag ik mijn nichtje niet meer zien.
Het is tenslotte mijn familie bovendien.
Ik mis mijn kleine naomi kei erg zo erg dat ik s'nacht niet slaap.
Maar bang te zijn dat ik mijn nichtje nooit meer krijg te zien en dat ik ook niet meer om der waak.
Eerst schreven naomi en ik nog wel eens brieven naar elkaar.
En dan vertelde ze altijd hoe goed het ging op school en met haar.
De laatste keer der zag was in spterber 2004.
En dat deed me goed het deed me een groot plezier.
Ik kon weer even bij der in der armen kruipen.
Ik kon weer even alles op en rijtje zetten en bij der uithuilen.
Maar die 2 dagen gingen snel voorbij.
En toen ik naar huis ging was ik in een keer niet meer blij.
En op eens mochten we niet meer naar elkaar schrijven.
Leek net of we maar over de ruzie tussen onze ouders moesten zwijgen.
Ik zie mijn lieve NAOMI nooit meer.
En dat doet echt heel veel zeer.
Het enigste wat ik nog heb ik een pasfoto van haar.
En die heb ik altijd bij mijn in mijn hartje ja helemaal daar.
Helaas is mijn hartje nu gebroken.
En kan nu niks meer doen want ik heb al voor mijn mond gesproken.
Maar diep in mijn hart zal ik naomi nooit vergeten.
Ook al is mijn hart al van ouderdom versleten.
Want jou naam blijft altijd bij mijn.
Ook al ga ik door het leven met veel pijn.