...*jij*..
Dagen vol verdriet en pijn..
Je helemaal alleen voelen staan..
Als ik lachtte was het voor de schijn..
Het gevoel alsof de wereld zou vergaan..
Ik wilde niet meer door gaan,
Wilde hier gewoon niet meer zijn.
Maar toch moest ik me erdoorheen slaan,
& toen kwam jij, en bracht mij een beetje zonnschijn.
Wat ik voel als ik bij je ben,
Is niet te omschrijven.
Het is alsof ik je al mijn hele leven ken,
Ik hoop dat jij voor altijd bij me zal blijven..