tranen vloeien over mijn wangen
het zijn geen tranen van verdriet
maar het zijn tranen van geluk
geluk omdat ik jou heb leren kennen
geluk omdat ik van je hou
sinds ik jou ken ween ik geen tranen meer
geen tranen meer van verdriet
want jij leerde mij alles opnieuw kennen
alles kreeg een nieuwe betekenis
de bloemen en bijtjes
de vogels in de lucht
de zomerse bries door mijn haren
de warme zon op mijn huid
het heeft alles een nieuwe betekenis
sinds ik jou ken is mijn hele leven verandert
ik leerde een gevoel kennen dat ik nooit eerder voelde
een gevoel waarvan ik niet wist dat het bestond
sinds ik je leerde kennen wil ik gewoon elke dag, elke minuut bij je zijn
je bent gewoon mijn leven geworden
met jou wil ik mijn leven verder delen
leven in geluk
een leven met liefde en respect
een leven met alleen maar jou
want jij maakt mij compleet