Mijn verhaal
Ow meisje,
Wat zie ik je graag,
Het is voor jou,
Dat ik alles waag!!
Sigrid,
Ik wil je in men armen,
Ik wil je bij mij,
Zodat je men hartje kan verwarmen!
Toe nou,
Waarom sta je niet aan men zij,
Jij bij mij,
Samen vormen we een wij…
Toe nou,
Laat me niet alleen verder gaan,
Toe help me,
En laat me niet in de waan!
Ik smeek je,
Laat me hier niet alleen staan,
Kom toch bij me,
Dan kunnen we samen verder gaan!
Maar och,
Dit heeft geen zin,
Je wilt me niet,
Het zal nooit zijn, dat ik win!
Wat heeft het voor zin
Ik kan dit niet meer aan,
Zonder jou heb ik geen reden,
Ik wil hier niet meer bestaan!
Zo stopt het mijn verhaal,
Hier is het gedaan,
Nu moet ik toch alleen verder gaan,
Hier neem ik een nieuwe baan!
***liefde, ow wat doet die pijn!!! je bent verliefd, hebt hoop, en dat word dan je dood!!! Geef me een kans, toen nou, dat is het enige dat ik nog wou..de tijd tikt weg, maar dan ben ik echt weg!!!***