Liefdevol en zachtjes raak je me aan,
Nachten lang laat ik mij meeslepen,
Kan geen moment loskomen van je,
Hunkerend naar meer laat ik me gaan,
Zwevend op de golven der liefde,
Zal dit zo doorgaan of eindigen,
Mijn angst moet ik loslaten,
Blijven kijken naar het heden,
Genieten, genieten zonder praten,
Zonder om te kijken naar verleden.