Hier zit ik dan,
ineengedoken in een hoekje
met in mijn handen een boekje...
Maar hier wordt niet gelezen,
hier kan ik alle dingen vrezen,
ik ben bang...
Ik wil alleen zijn,
even alles vergeten,
even niets meer weten...
Ik heb verdriet,
maar wil dat niemand,
niemand het ziet...
- 16 -