Levend naar idealen,
slinks verhuld in citaten
als aanpassing en eenheid,
zal mijn ware identiteit
langzaam uiteenvallen.
Het is niet alleen zaak,
voor 't buitenlands individu.
Ervoor te zorgen dat niet de
persoonlijkheid plaats maakt,
voor die zeer gewilde eenheid.
Niemand zal mij zeggen,
wie ik werkelijk ben.
Vele zullen proberen,
me te vertellen wie ik
eigenlijk zou moeten zijn.