LOT.
Je er in democratie,ervoor
zeker speculatie,
van toen in nu,verdrag slaaf
transformatie.
Praktisch,naar innerlijke
promotie provocatie,
tactisch je democratie,
mijn lot je kolonisatie,
nog moet naar gesprek
sollicitatie,
Me promoveren tot
degradatie,
je zwart op blanco,me
geen acceptatie.
Civilisatie,rasistisch
bespeurde calculatie,
lot gegeven,dodelijke
vaccinatie,,,
deportatie!