Een onsterfelijk gevoel
Waar komt zoiets vandaan?
Die energie
Hoe kom je daar nou aan?
Zo´n wonderlijke kracht
Het gevoel van eeuwigheid
Dat gevoel
Dat wil je toch nooit meer kwijt?
Het gevoel van angst, en pijn
Vergeet het, laat het gaan
Je verdriet
Die gevoelens kan je aan
Even weg, uit deze wereld
Vol met oorlog en terreur
Even weg bij alles
Naar een paradijs vol kleur.