het was zalig, dat gevoel dat ik had toen ik bij je was.
samen luisterden we naar ons liedje..ik nam zelfs je hand.
toch is het gedaan tussen ons. We houden zielsveel van elkaar, maar toch is het gedaan. Ik wouw je kussen, ik had je hand vast, en wouw nog meer. Jij ook, maar dat kon je niet.Ik ben immers samen met je beste vriend.
het was een zalig gevoel...wij twee samen
...jouw hand om mijn hand
...samen plezier maken
kortom gewoon bij je zijn.
Jij wilt mij en ik wil jouw. Het kan opnieuw.
ik ga voor jouw en alleen voor jouw !!