Ik ben net wakker,
Voel me brak.
Misselijkheid, hoodpijn, overgegeven
Aan werk heb ik nu even lak
Beter worden is mijn streven.
Ik vraag me dan ook af waarvan ik ziek geworden ben,
was het de alcohol, het chinese eten?
Eigenlijk weet ik het antwoord ook wel,
want ik weet dat ik mezelf wel redelijk ken.
Weer een fout,
Weer geleerd,
Weer een les.
Het feit dat ik nu ziek ben,
komt merendeel door de stress.
De stress die soms zo moeilijk te bestrijden is,
van alles komt er op je af.
Het gevoel, zeker geen kattepis.
Maar ik zie het als een soort van straf.
De straf die hopelijk vanavond over zal zijn
Ik zal mijn les weer leren.
Het misselijke gevoel, zeker niet fijn
Maar nu, lieve lezers
Nu moet ik me excuseren.
Ik voel namelijk weer wat opkomen
en denk dat ik moet vomeren.